vakum brazing Multi-fungsi kaca liang liang pembuka ragaji

Pedaran pondok:


  • Ukuran produk: 6-150
  • Parameter produk: Jerona damel sakitar 25mm, Sadayana 6 dugi ka 150 gaduh batang buleud
  • Bahan: bagian matrix didamel tina waja kualitas luhur, sareng bagian ujung na didamel tina partikel inten anu bermutu tinggi
  • Wengkuan pamakean: marmer, ubin keramik, granit, témbok, gelas sareng serangkaian objék heuras batu
  • Pasar utama: Asia Tenggara, Eropa, AS
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Cocog pikeun keramik, microcrystalline, granit, tile, kaca biasa, marmer sareng bahan sanés dina operasi inti pembukaan

    Dibandingkeun sareng pembuka kaca electroplating aslina, umur pembuka kaca kelas tinggi langkung panjang sareng langkung seukeut

    Kauntungan produk

    1. Pembuka liang gelas prosés brazing gaduh umur produk langkung lami tibatan pembuka liang kaca tina prosés electroplating.

    2. Pembuka liang kaca prosés brazing gaduh langkung seukeutna tibatan pembukaan liang kaca tina prosés electroplating

    3. Pembuka liang kaca tina prosés brazing langkung gampil dianggo tibatan pembuka liang gelas tina prosés plating. Saatos nyandak liang, langkung gampang nyandak inti bit na

    4. Warna pembuka liang kaca dina prosés plating nyaéta pérak caang, sedengkeun warna pembuka liang gelas dina prosés brazing langkung éndah pérak bodas

    5. Pembuka liang kaca brazed ogé tiasa janten sakedik pangeboran tanpa nambihan cai

    6. Kinerja pembuka liang kaca dina prosés brazing jauh langkung luhur tibatan pembuka liang kaca dina prosés plating

    7. Laju ngebor gancang sareng padamelna lancar

    Ngepak

    Tingali kabutuhan khusus anjeun nuturkeun bungkusan sarat anjeun. Tiasa ogé ngaropea mérek mérek sorangan. Kotak bungkus jero bodas.

    Pabrik penjualan langsung, konsési harga. Wilujeng mésér.

    Catetan

    1. Entong nyandak liang dina gelas anu dikubaran

    2. Saatos ragaji liang dipasang, éta kedah dipasang dina bor listrik pikeun niténan naha aya cinyusu, teras damel normal

    3. Candak kaluar liang kalayan lancar, punten henteu nerapkeun tekanan gurat sareng operasi kurva.

    4. Punten perhatoskeun tiis sareng pelumasan produk salami damel ulah aya leungitna sareng umur produk dikurangan ku suhu luhur

    5. Punten lirén damel nalika nyabut chip henteu idéal, sareng teras teraskeun saatos diberesihkeun

    ukuran produk  panjang produk Jero gawe ukuran handap
    6mm 55mm 25mm 5.3mm
    8mm 50mm 25mm 6.5mm
    10mm 50mm 25mm 6.5mm
    12mm 50mm 25mm 6.5mm
    14mm 50mm 25mm 6.5mm
    16mm 50mm 25mm 6.5mm
    18mm 50mm 25mm 7.5mm
    20mm 55mm 25mm 7.6mm
    22mm 55mm 25mm 7.7mm
    25mm 55mm 25mm 7.8mm
    28mm 55mm 25mm 7.9mm
    30mm 55mm 25mm 10mm
    32mm 55mm 25mm 10mm
    35mm 55mm 25mm 10mm
    40mm 55mm 25mm 10mm
    45mm 55mm 25mm 10mm
    50mm 55mm 25mm 10mm
    55mm 55mm 25mm 10mm
    60mm 55mm 25mm 10mm
    65mm 55mm 25mm 10mm
    70mm 55mm 25mm 10mm
    75mm 55mm 25mm 10mm
    80mm 55mm 25mm 10mm
    85mm 55mm 25mm 10mm
    90mm 55mm 25mm 10mm
    95mm 55mm 25mm 10mm
    100mm 55mm 25mm 10mm

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk