Tungsten paduan liang liang ragaji

Pedaran pondok:


  • Spésifikasi produk: 14mm-100mm
  • Parameter produk: Jero damel sakitar 5mm, konektor shank segitiga 10 mm Universal
  • Bahan: bagian dasarna didamel tina rambut kosong tina téknologi panas punching panas kualitas luhur, bagian ujungna didamel tina kualitas luhur Yg8 (bahan baku), bahan bahan bor tengah nyaéta bahan 4341h.ss.
  • Wengkuan pamakean: pelat waja, alloy aluminium, 304 stainless steel, 201 stainless steel, beusi cor sareng serangkaian bahan.
  • Pasar utama: Asia Tenggara, Eropa, AS
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Cocog pikeun ngolah pelat silikat kalsium, stainless steel, plat aluminium, pelat waja, pelat plastik, pelat résin, satengah FRP, pelat beusi sareng bahan sanésna tina bubuka.

    Teu karasa luhur , Tahan maké, tahan motong, posisi anu akurat, épisiensi tinggi

    Kauntungan produk

    1. Nganggo bahan anu sami sareng pembuka liang paduan kelas tinggi, hargana sami sareng harga kisaran pertengahan.

    2. Embrio rambut anu dilakukeun ku prosés punching panas moal cacad kusabab panas teuing nalika operasi teras-terasan.

    3. YG8 (bahan baku) gaduh karasa luhur sareng gancang muka panto nalika nyandak liang.

    4. Desain propésional bentuk wilah grinding tiasa ngajantenkeun produk gaduh kajelasan anu langkung saé.

    Ngepak

    Tingali kabutuhan khusus anjeun nuturkeun bungkusan sarat anjeun. Anjeun ogé tiasa ngarobih stiker mérek dagang anjeun nyalira. Kotak bungkus jero bodas.

    Pabrik penjualan langsung, konsési harga. Wilujeng mésér.

    Catetan

    1. Jenis pembuka liang ieu gaduh bor titik tengah, anu kedah dipasang sareng dikencangan sacara manual.

    2. Nalika muka liang, bor pusat bakal diteukteuk heula, sareng sabeulah tiasa dianggo saatos éta aya dina tempatna, sareng bor pusat bakal maénkeun posisi.

    3. Punten pilih kagancangan langkung handap.

    4. Dina raraga nyegah ujung motong tina peupeus, punten entong ngantepkeun ujung motong tina liang lawang sareng bahan motongna langsung mangaruhan pisan.

    5. Kedah nambihan cai atanapi coolant pikeun niiskeun, upami teu aya résiko tina ngabakar bor.

    6. Operasi kedah ditandaan ku gelas pelindung pikeun mayungan panon. Ngagem topéng pelindung nalika damel nyanghareupan.

    7. Liang SAW aya dina kaayaan anu panas saatos damel, janten jaga kedah di jaga pikeun ngahindaran kulit nalika ngagentos.

    ukuran produk  panjang produk Jero gawe ukuran handap nomer cutter
    16mm 85mm 5mm 12mm 4
    17mm 85mm 5mm 13mm 4
    18mm 85mm 5mm 14mm 4
    19mm 85mm 5mm 15mm 5
    20mm 85mm 5mm 16mm 5
    22mm 85mm 5mm 18mm 6
    25mm 85mm 5mm 21mm 6
    30mm 85mm 5mm 24mm 6
    32mm 85mm 5mm 25mm 8
    35mm 85mm 5mm 26mm 8
    38mm 85mm 5mm 27mm 8
    40mm 85mm 5mm 28mm 8
    45mm 85mm 5mm 30mm 8
    50mm 85mm 5mm 31mm 10
    55mm 85mm 5mm 32mm 10
    60mm 85mm 5mm 33mm 12

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami