Tungsten alloy Hinges bit

Pedaran pondok:


  • Spésifikasi produk: 14mm-100mm
  • Parameter produk: Jero damel sakitar
  • Wengkuan pamakean: kai, kayu lapis kai, plastik, papan komprési, papan méja komputer, papan PVC, pamasangan engsel, jsb
  • Bahan: Bagéan sabeulah didamel tina waja paduan YG8.
  • Pasar utama: Asia Tenggara, Eropa, AS
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Cocog pikeun sagala jinis kai lemes sareng keras, corétan multi-lapisan, piring komposit sareng bahan sanés kanggo nyandak liang

    Kauntungan produk

    1. Baja alloy YG8 digunakeun pikeun sirah pakakas kalayan umur jasa anu langkung lami sareng sabeulah anu langkung seukeut.

    2. Desain busur sabeulah gaduh sakedik résistansi pikeun ningkatkeun efisiensi damel sareng ngaleupaskeun chip mulus, kalayan pangalaman damel anu langkung saé.

    3. Batang penghubung kandel pikeun nyegah produk tina rusak kusabab panggunaan anu salah nalika dianggo

    4. Panilitian propésional sareng desain sabeulah, ékstraksi liang épisién.

    5. Desain péso ujung alloy YG8 dina dua sisi tiasa ngirangan burr nalika nyandak liang dina kai

    6. Agul padet YG8 anu kentel tiasa ngajantenkeun produk ngagaduhan umur jasa anu langkung saé

    Ngepak

    Tingali kabutuhan khusus anjeun nuturkeun bungkusan sarat anjeun. Tiasa ogé ngaropea mérek mérek sorangan. Kotak bungkus jero bodas.

    Pabrik penjualan langsung, konsési harga. Wilujeng mésér.

    Pitunjuk pikeun Paké

    1. Hal ieu utamina dianggo pikeun bor tangan listrik sareng bor bangku. Punten henteu nganggo modeu bor dampak

    2. Bor tangan batré litium, punten nganggo modél kakuatan luhur 48V atanapi saluhureuna

    3. Ukuran mesin cuk kedah langkung ti 10mm

    4. Teu tiasa nyandak liang kana logam, batu

    Punten perhatoskeun naha aya kuku dina kai nalika anjeun damel


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk