liang HSS baja gancang-gancang

Pedaran pondok:


  • Spésifikasi produk: 12 mm -60 mm
  • Bahan: Bahan posisi kerja anu utama nyaéta bahan HSS anu ngagunakeun prosés nyetak punching panas. Bahan bahan bor tengahna nyaéta 4341h.ss
  • Wengkuan pamakean: pelat waja, alloy aluminium, 304 stainless steel, 201 stainless steel, stainless steel tube tube.
  • Jero digawé: kandelna kirang ti 2 mm.
  • Pasar utama: Asia Tenggara, Éropa, Amérika
  • Syarat bungkus: kotak palastik, kotak batin bodas.
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Bahan baku HSS ditempa sacara gembleng

    Cocog sareng 2 mm atanapi kirang tina lambaran stainless steel, alloy aluminium, waja, tabung pasagi stainless steel dina karya bubuka

    Kauntungan produk

    1. Éta dibentuk ku prosés punching panas integral, sareng henteu dilas ku prosés las. Kualitas produk anu dilakukeun ku prosés punching panas stabil. Kusabab bahan tina posisi las benten, kualitas produk anu dihasilkeun ku las prosés henteu stabil nalika dipareuman

    2. prosés grinding desain huntu agul anu unik dina kamampuan perforasi matrix kakuatan tinggi tiasa nyegah geter pangeboran, pangeboran pangabisa ningkat pisan

    3. Nalika bor tengah dibor ku grinding agul transverse, bor tengah nembus bahan anu diolah, sareng bor tengah bertindak salaku sumbu kanggo mastikeun motong mulus sabeulah

    4. Desain cecekelan segitiga universal

    Catetan

    1. Dina awal padamelan, mangga taroskeun udagan lalaunan tanpa pangaruh, sareng kecepatan puteran kedah low (langkung ageung ukuranana, langkung handap laju pangeboran). Langkung saé pikeun nambihan cai tiis, sareng punten perhatoskeun pikeun ngalambatkeun kagancangan nalika ngadeukeutan udagan.

    2. Targétna kedah dilereskeun, henteu tiasa ngalih, sareng kedah dina sudut anu leres pikeun produk.

    3. Dina operasi, upami aya anu henteu normal atanapi miceun chip henteu idéal, punten lirén damel sareng bersihkeun chip beusi.

    4. Punten tong maksakeun teuing kakuatan dina sekrup pikeun nyegah sekrup

    5. Éta tiasa dianggo dina bor listrik tangan, bor bangku, bor magnét sareng bubut

    ukuran produk  panjang produk Jero gawe ukuran handap bahan bor tengah  huntu cutter
    13mm 68mm 2mm 8mm 4341 4341
    14mm 68mm 2mm 8mm 4341 4341
    15mm 68mm 2mm 8mm 4341 4341
    16mm 70mm 2mm 8mm 4341 4341
    17mm 70mm 2mm 8mm 4341 6542
    18mm 70mm 2mm 8mm 4341 6542
    19mm 70mm 2mm 8mm 4341 6542
    20mm 70mm 2mm 8mm 4341 6542
    21mm 70mm 2mm 8mm 4341 6542
    22mm 70mm 2mm 8mm 4341 6542
    23mm 70mm 2mm 8mm 4341 6542
    24mm 70mm 2mm 8mm 4341 6542
    25mm 70mm 2mm 8mm 4341 6542
    26mm 70mm 2mm 8mm 4341 4341
    28mm 70mm 2mm 8mm 4341 4341
    30mm 70mm 2mm 8mm 4341 4341
    32mm 70mm 2mm 8mm 4341 4341
    35mm 70mm 2mm 8mm 4341 4341
    38mm 70mm 2mm 8mm 4341 4341
    40mm 70mm 2mm 8mm 4341 4341
    42mm 70mm 2mm 8mm 4341 4341
    45mm 70mm 2mm 8mm 4341 4341
    50mm 70mm 2mm 8mm 4341 4341
    55mm 70mm 2mm 8mm 4341 4341
    60mm 70mm 2mm 8mm 4341 4341

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk