Tentang Kami

logo (2)

Yueqing Hangjie Tools Co., Ltd.

Yueqing Hangjie Pakakas Co., Ltd. perenahna di Kota Qingjiang, Kota Yueqing, Kota Wenzhou, Propinsi Zhejiang, Cina. Perusahaan gaduh sejarah panjang produksi, kakuatan téknis anu kuat, téknologi manufaktur anu maju, nyetél pamekaran produk sareng produksi salaku hiji. Kalayan harga anu lumayan pikeun ngagedékeun pasar, pikeun ngamajukeun pamekaran jasa anu saé, perusahaan kami sadaya produk nganggo produk standar kualitas internasional diékspor ka luar negeri, seueur pasar anu kasohor di bumi sareng luar negeri. Upami anjeun resep kana produk kami atanapi ngagaduhan urutan niat, punten ngiringan ngahubungi kami. Kami ngarepkeun damel sareng konsumén di seluruh dunya pikeun nyiptakeun masa depan anu langkung saé. Tekad pikeun nyiptakeun cemerlang dina industri alat pakakas.

Produksi propésional pikeun sagala rupa HSHOLE SAW bermutu tinggi (bahan penempaan bahan baku), Points HOLE Saw (hot forging matrix), HAS KACA TINGGI (TANPA CAI), MARBLE HOLE SAW (TANPA AIR), M14 MARBLE HOLE SAW (COLOR CUSTOMIZABLE ), BIT engsel TINGGI, TENGAH GIGI TENGAH, Bor GIGI, KAPITAS MILING KAYU, M14 MARBLE HOLE SAW (COLOR CUSTOMIZABLE), BIG hinges BIT, MID BIG BIT, TRIANGLE DRILL, WOODWORKING MILL, A chisel.

download

Pabrikan ngahasilkeun konsumén pikeun nyanghareupan

Perusahaan narékahan pikeun salamet ku kualitas, narékahan pikeun pamekaran ku pamor anu dipercaya, jasa éta bijaksana, pangirimanna pas waktuna, jalan tol agén, transportasi saluran cai, kualitas produk ngalaksanakeun tilu jaminan. Kami leres-leres ngarepkeun yén produk kami tiasa dilegakeun pasar anjeun, tambahkeun hérang anjeun, sareng nyiptakeun manpaat ékonomi langkung pikeun anjeun. Perusahaan parantos ngamimitian bisnis mangtaun-taun, unggal léngkah padet, tapi pinuh ku kasusah, ngudag produk bermutu salaku dasarna, pikeun diajar inpormasi salaku kakuatan panggerak, pikeun ngahontal kauntungan sareng pamekaran. Dina raraga milari pangwangunan anu langkung ageung, hayu produk urang ka dunya, ngarepkeun konsumén di bumi sareng di mancanagara pikeun nganjang, negosiasi, nyiptakeun cetak biru anu saé.