AplikasiAplikasi

tentang Kamitentang Kami

Leqing City Hangjie Tools Co., Ltd. perenahna di Kota Wenzhou, Propinsi Zhejiang, Cina, Kota Leqing Kota Qingjiang. Produksi perusahaan ngagaduhan sejarah anu panjang, kakuatan téknis anu kuat, téknologi manufaktur anu maju, sareng harga anu lumayan pikeun mekarkeun pasar, kalayan jasa anu saé pikeun ngamajukeun pamekaran, tekad pikeun nyiptakeun industri industri pakakas anu hadé.

logo

Produk unggulanProduk unggulan

bérita paling énggalbérita paling énggal

  • China’s import and export in the first two months of this year is far beyond the market expectations
  • Analysis and forecast of China’s import and export situation in 2021
  • China’s import and export sector is still facing more uncertainties in 2021